Velike-Sise.com | Sisate Amaterke, Gospođe i Dame
Sisata Bucka
 
 
 
 
Ime: Sisata Plavuša
Vase Godište:
1984
Grad:
Beograd
Omiljena poza:
Volim da sam gore
Zašto si ovde:
Otkrivam nove horizonte
Upoznavanje sa sagovornicima:
ako mogu da me priušte
Da li si udata:
Bože sačuvaj, nisam!
Broj Recepcije Mog Hotela:
0900/25-26-27
Tražite Apartman:
S49

Nešto o meni:
Hi! Znam da ste odmah pomislili:"Još jedna sponzoruša!" Hahaha, to svi pomisle. Da li to mora da bude tako? Čim devojka ima prelepo telo, slatku facu i loptaste mlade sise svi misle da samo traži sponzora. Ma mogla bi da ih imam hiljadu, ali me to ne interesuje. Želim sama da se izborim za svoje. Eto, mislim da je sve ovo jako interesantno. Verujem da Vam se svima digla patka kad ste videli moje slike. Aj sad da vidim ima li iko hrabrosti da uđe u moj apartman i otkrije ko sam zapravo Ja?! Hajde junaci, možete li da se izborite sa živom vatrom!

 

 

 
 

 

Slatka, Slatke, Lepe, Božanstvene, Mlade, Napaljene, Vrele, Zgodne, Plavuše, Plavušice, Beograđanke, Srbijanke, Privatne, Galerije, Slike, Guze, Ribice, Bujna, Teška, Sisa, Bradavica, Lepa, Božanstvena, Mlada, Napaljena, Vrela, Seksi, Zgodna, Plavuša, Plavušica, Beograd, Srbija, Privatna, Galerija, Slika, Guza, Slatka, Ribica, Bujne, Velike, Teške, Sise, Grudi, Bradavice


Upozorenje: SAMO ZA ODRASLE!!!

Sajt Velike-Sise.com je namenjen samo punoletnim osobama. Ukoliko imate manje od 18 godina molimo Vas da odmah napustite sajt. Svako neovlasceno koriscenje materijala, distribucija ili kopiranje delova sadrzaja bice sankcionisano i prijavljeno nadleznima, a pocinioci krivicno gonjeni. Svi modeli su stariji od 18 godina.


Sisata Bucka
Copyright © 2008 - 2009 Velike-Sise.com. Sva prava zadržana.